Alles eten en nooit meer verschuilen onder een sjaal!

vrouw met sjaal_PX Free Photo_CristiYor_CC0 Public DomainHuiduitslag

Nadat ik al van jongs af aan last had van verschillende soorten huiduitslag en moeheid kwam ik na een aantal andere behandelmethodes via internet bij Jolande terecht. Ik zat op dat moment helemaal onder de rode bultjes. Dit was in de zomer van 2009. Ik wist meteen dat het weer ging om een allergische reactie. Ik had in het verleden al eens een jaar geen suiker gegeten, omdat ik daar toentertijd een allergische reactie op had gekregen in de vorm van enorme acne.
Toen ik de website las van Jolande werd ik helemaal blij van binnen. Ik dacht; zou er echt een behandeling bestaan waardoor je je allergische reacties voorgoed kwijt kan raken? Het antwoord bleek ja!!! Ik heb de gehele behandeling als een soort wonderlijke wereld ervaren. Ik stond iedere keer weer versteld van de reactie van mijn lichaam. Langzamerhand verdween mijn huiduitslag en werd ik steeds energieker. Ik bleek voor stoffen allergisch waar ik niet eens het bestaan van wist. Tegen iedereen die dus tegenwoordig tegen mij zegt ‘vage’ of allergische klachten te hebben zeg ik, ga naar mijn wonderdokter Jolande!! Bij deze dus Jolande bedankt! Ik heb enorme bewondering voor jou!

Eva Hoogendoorn
Maart 2010