Niezen en piepen van benauwdheid

Van jongs af aan heb ik last van huisstofmuit, hooikoorts en benauwdheid(bronchitis). Sinds mijn 10de heb ik hiervoor allerlei medicijnen moeten innemen wat ik altijd vreselijk heb gevonden. Zonder de medicijnen kreeg ik vreselijke niesbuien en leek het of mijn luchtwegen dicht werden geknepen waardoor ik het erg benauwd kreeg. Ik las over Total Reset in een boek waardoor mijn interesse meteen werd gewekt en ik wat begon te zoeken op internet. Al snel vond ik Jolande op het net en maakte meteen een afspraak.

Ik heb in het verleden nagedacht over alternatieve geneeswijze maar was toen nog redelijk sceptisch. Doordat ik geen giftige medicijnen meer in mijn lichaam wou hebben en niet afhankelijk van de medicijnen wou zijn heb ik toch gekozen voor alternatieve geneeswijze. Nu ik erop terug kijk wou ik dat ik het vele malen eerder had gedaan. Ik ben erg tevreden met het resultaat en hoe soepel en snel de behandelingen zijn verlopen. Geen herhaal recepten bij de apotheek meer voor mij!  Bedankt Jolande!