VERHUISD!!

bijlmerdreef 6Verhuizen is een hele stap, er gaat soms een behoorlijke tijd overheen voordat je het besluit neemt dat je toch echt weg wil waar je zit. En eerlijk gezegd zat ik goed in Amsterdam West. Waarom dan toch verhuizen?

Verschillende motieven waar ik niet allemaal op inga, is ook niet zo belangrijk. Belangrijk is dat ik iets tegenkwam waar ik (bijna) meteen een goed gevoel bij had.  Ik zeg bijna, want toen mijn collega belde dat er een ruimte te huur was op de Bijlmerdreef was mijn eerste reactie: de Bijlmer? Nou nee, dank je. Maar we zijn gaan kijken, je moet open blijven staan voor alles toch? Geen (voor)oordelen. En gelukkig maar, want het voelde goed. De omgeving, het gebouw, de ruimtes… alles klopte.

Een bijkomend voordeel is dat het een Medisch Centrum is en dus ‘bevolkt’ wordt door allerlei verschillende therapeuten in allerlei verschillende disciplines. Makkelijker doorverwijzen dus als het nodig is. Nu zitten we er alweer 2 maanden en ik ben nog iedere dag blij met deze stap. Ik hoop dat iedereen die hier komt, gewoon op bezoek of als cliënt, hetzelfde gevoel zal hebben als ikzelf.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om zonder verplichtingen een kijkje te komen nemen, iets over de methode te horen of kennis te komen maken organiseren we iedere laatste maandag van de maand een gratis informatie-avond. Zie daarvoor de agenda.

Voor een impressie over de omgeving, het gebouw en de praktijkruimte: zie de foto’s in de diashow hieronder: